Guus over autoverzekeringen.

Besparen op je autoverzekering, velgen, autobanden en het leasen van een auto bij VraaghetGuus.nl.

Autoverzekering

Guus over autoverzekeringen.

Besparen op je autoverzekering, velgen, autobanden en het leasen van een auto bij VraaghetGuus.nl.

Autoverzekering

Kies de autoverzekering die bij jou past.

Als je met je auto schade veroorzaakt, wil je anderen natuurlijk niet met de kosten laten zitten. Niet voor niets is het in Nederland voor alle autobezitters verplicht een autoverzekering af te sluiten.

Voor veel autobezitters is die autoverzekering een flinke kostenpost. Daarom is het goed om te checken of je een autoverzekering kunt vinden: voor een nieuwe auto, maar ook voor je huidige auto. Hierdoor is het mogelijk veel geld te besparen. Via partners van VraaghetGuus.nl bespaar je al snel meer dan honderd euro per jaar.

Vergelijk verzekeringen op basis van kenteken, postcode en bouwjaar van de auto.

Op basis van je kenteken, postcode, bouwjaar van de auto en je geboortedatum bepalen verzekeraars de hoogte van je autoverzekering. Het heeft alles te maken met de risico’s en de dekking daarvan. Met een snelle of juist een zware auto kun je meer schade aanrichten waardoor je vaak meer betaalt voor een basispremie. Daarnaast gaan verzekeraars ervan uit dat je op jongere leeftijd minder rijervaring hebt en dus meer kans loopt om schade te rijden.

Aantal schadevrije jaren

Hoe langer je schadevrij gereden hebt, hoe meer korting een verzekeraar geeft op je basispremie. Je kunt bij je huidige verzekeraar zien hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Wil jij je autoverzekering vergelijken, dan heb je onder andere je huidige schadevrije jaren nodig.

Onze partners op op gebied van autoverzekeringen:

Wat anderen vinden van Guus

Guus helpt graag en daarom wil hij altijd weten wat mensen van zijn hulp vinden.

recensie

Simpel, duidelijk en snel

“Ik adviseer iedereen om gebruik te maken van ‘Vraag het Guus’. Simpel, duidelijk en snel!” Ans van der Putten

recensie

Succesvol geholpen

“Helaas heb ik te maken gehad met een klant die ineens niks meer van zich liet horen en nog twee facturen open had staan. Nog nooit meegemaakt! Maar door middel van deze website bij een fijne partij terecht gekomen die mij succesvol heeft geholpen.” Jack de Krijger

recensie

Snel 4 geschikte offertes

“Ik was op zoek naar een goede geschikte hypotheekadviseur, alleen doordat er zoveel hypotheekadviseurs zijn vond ik dat erg lastig kiezen. Via Guus kon ik snel een aanvraag doen en ontving ik op korte termijn 4 geschikte offertes. Patrick de Vries

Ben jij een vakspecialist?

Guus brengt je eenvoudig in contact met klanten op de zakelijke markt die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij VraaghetGuus.nl en ontvang aantrekkelijke leads en kom direct in contact met nieuwe klanten. 

Vakspecialist