Guus over energie.

Vraag goedkoop zonnepanelen aan of bespaar flink op je energie rekening met Guus.

Energie

Guus over energie.

Vraag goedkoop zonnepanelen aan of bespaar flink op je energie rekening met Guus.

Energie

Kies de energiedeal die bij jou past.

Loont energie vergelijk nog in 2020? Het antwoord is simpel: Ja.  Je bespaart hiermee gemiddeld € 280,- per jaar. Bij Vraag het Guus zetten we een aantal energie vergelijkers voor je op een rijtje.

Wat houdt energie precies in?

De kosten voor energie kunnen hoog oplopen. Vaak worden er bij energievergelijkers hoge welkomskortingen aangeboden. Energieleveranciers willen op deze manier zoveel mogelijk nieuwe klanten verwelkomen. Voornamelijk door deze hoge welkomstkortingen, in combinatie met lage tarieven en/of vaste leveringskosten, worden de jaarkosten voor energie een stuk lager. Zorg daarom dat je eigenlijk jaarlijks nieuwe klant wordt van een (groene) energieleverancier, op deze manier weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw energie.

Wanneer energie vergelijken?

Je kunt natuurlijk op ieder gewenst moment de energieprijzen vergelijken. Toch zijn er bepaalde situaties waarbij het vergelijken van energieprijzen juist zinvol is:

  • Ga je verhuizen? Dan is dit een ideaal moment om de energieprijzen te vergelijken en het voordeligste energiecontract af te sluiten voor je nieuwe woning.
  • Heb je je jaarreking ontvangen van je huidige energieleverancier? Ben je geschrokken van een te hoge jaarrekening? Kijk dan wat je kunt besparen door energieprijzen te vergelijken en over te stappen naar een goedkopere energieleverancier.
  • Heb je een contract met variabele energie prijzen? En heeft je energieleverancier de energieprijzen verhoogd (dat mag op 1 januari en 1 juli)? Hierdoor gaat je energierekening omhoog. Een uitstekend moment om om energieprijzen te vergelijken en te kijken wat je kunt besparen.
  • Is je vaste energiecontract overgegaan in een contract met variabele tijd?
  • Loopt je vaste contract af binnen 2 weken?

 

Wil je eerder overstappen naar een andere leverancier en/of een ander contract? Let dan op de opzegtermijn en de einddatum van je huidige contract en voorkom dat je onnodig een opzegboete betaalt.

Vragen over het vergelijken van energie?

Heb je vragen over energie, energieleveranciers, energie vergelijken, overstappen of verhuizen? Neem dan contact op met een van onze partners in Energie.

Onze partners op op gebied van energie:

Wat anderen vinden van Guus

Guus helpt graag en daarom wil hij altijd weten wat mensen van zijn hulp vinden.

recensie

Simpel, duidelijk en snel

“Ik adviseer iedereen om gebruik te maken van ‘Vraag het Guus’. Simpel, duidelijk en snel!” Ans van der Putten

recensie

Succesvol geholpen

“Helaas heb ik te maken gehad met een klant die ineens niks meer van zich liet horen en nog twee facturen open had staan. Nog nooit meegemaakt! Maar door middel van deze website bij een fijne partij terecht gekomen die mij succesvol heeft geholpen.” Jack de Krijger

recensie

Snel 4 geschikte offertes

“Ik was op zoek naar een goede geschikte hypotheekadviseur, alleen doordat er zoveel hypotheekadviseurs zijn vond ik dat erg lastig kiezen. Via Guus kon ik snel een aanvraag doen en ontving ik op korte termijn 4 geschikte offertes. Patrick de Vries

Ben jij een vakspecialist?

Guus brengt je eenvoudig in contact met klanten op de zakelijke markt die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij VraaghetGuus.nl en ontvang aantrekkelijke leads en kom direct in contact met nieuwe klanten. 

Vakspecialist