Guus over financial lease.

Maatwerk offertes op het gebied van financial lease.

FinancialLease

Guus over financial lease.

Maatwerk offertes op het gebied van financial lease.

FinancialLease

Wat is financial lease?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je onder andere een auto aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de auto. Dit betekent dat je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Zorgeloos rijden

Financial lease biedt jou als ondernemer of als startend ondernemer de beschikking over een auto die je nodig hebt om jouw bedrijfsvoering efficiënt, flexibel en succesvol uit te voeren zonder dat het je onderneming liquide middelen kost. Tevens
profiteer je van de vele fiscale voordelen. Jij bepaald daarbij als ondernemer zelf wat de hoogte van het termijnbedrag is.

Wat zijn de voordelen van financial lease?

Met financial lease word je uiteindelijk volledig eigenaar van de auto. Je maandelijkse huurbedrag betaal je dus niet voor niets. Bovendien kun je als ondernemer diverse kosten aftrekken.

Renteaftrek | Het volledige bedrag dat je aan rente betaalt, mag je van de winst van je onderneming aftrekken.

Investeringsaftrek | Daarnaast is er voor auto’s met een grijs kenteken ook de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). In het eerste jaar mag je tot 28% van de waarde exclusief bpm en btw aftrekken van je winst. Het gaat hierbij om auto’s tussen € 2300 en € 56.192. Bij duurdere modellen mag je maximaal € 15.734 aftrekken van je winst.

Milieu-investeringsaftrek | Wie een volledig elektrisch aangedreven auto gaat leasen kan ook gebruikmaken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Deze komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek en kan oplopen tot 36% van het aankoopbedrag van de auto.

Afschrijven | Voor het afschrijven van de leaseauto moet je een inschatting maken van de vermoedelijke gebruiksduur en restwaarde. Daarbij geldt een bovengrens van 20% afschrijving van de aankoopwaarde per jaar.

Financial lease partner nodig?

Onze partners op op gebied van financial lease:

Wat anderen vinden van Guus

Guus helpt graag en daarom wil hij altijd weten wat mensen van zijn hulp vinden.

recensie

Simpel, duidelijk en snel

“Ik adviseer iedereen om gebruik te maken van ‘Vraag het Guus’. Simpel, duidelijk en snel!” Ans van der Putten

recensie

Succesvol geholpen

“Helaas heb ik te maken gehad met een klant die ineens niks meer van zich liet horen en nog twee facturen open had staan. Nog nooit meegemaakt! Maar door middel van deze website bij een fijne partij terecht gekomen die mij succesvol heeft geholpen.” Jack de Krijger

recensie

Snel 4 geschikte offertes

“Ik was op zoek naar een goede geschikte hypotheekadviseur, alleen doordat er zoveel hypotheekadviseurs zijn vond ik dat erg lastig kiezen. Via Guus kon ik snel een aanvraag doen en ontving ik op korte termijn 4 geschikte offertes. Patrick de Vries

Ben jij een vakspecialist?

Guus brengt je eenvoudig in contact met klanten op de zakelijke markt die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij VraaghetGuus.nl en ontvang aantrekkelijke leads en kom direct in contact met nieuwe klanten. 

Vakspecialist