Guus over hypotheekadviseurs.

Vind een goedkope hypotheekadviseur met VraaghetGuus.nl

Hypotheek

Guus over hypotheekadviseurs.

Vind een goedkope hypotheekadviseur met VraaghetGuus.nl

Hypotheek

Kies de hypotheekadviseur die bij jou past.

Ga je een nieuwe huis kopen? Of wil je je hypotheek oversluiten? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een hypotheekadviseur.

Het proces van een hypotheekadviseur

Wanneer je de keuze maakt om een hypotheekadviseur in te schakelen, dan zijn er een aantal zaken waarop je moet letten. Je denkt waarschijnlijk meteen aan de prijs, maar wat je exact voor dat bedrag krijgt, is net zo belangrijk.

Wat is haalbaar en wat wil jij?

Allereerst wordt er gekeken wat haalbaar is. Een hypotheekadviseur gaat kijken wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Ook wanneer je jouw huidige hypotheek wilt wijzigen, berekent de hypotheekadviseur of dat mogelijk is.

Vervolgens is het belang dat de hypotheekadviseur op de hoogte is van jouw wensen. Wanneer je je woning gekocht hebt of besloten hebt je hypotheek aan te passen begint het echt advies voor de hypotheekadviseur. Het is bijvoorbeeld van belang dat de adviseur weet wat jouw toekomstplannen zijn en hoe jij tegenover risico staat wanneer er onverwachte dingen gebeuren.

Het advieswerk van de hypotheekadviseur

Nu de hypotheekadviseur op de hoogte is van jouw wensen, gaat zij of hij jou helpen met het kiezen van verschillende  hypotheekvormen, rentevaste perioden, hypotheekvoorwaarden, en verzekeringen. Er worden verschillende varianten naast elkaar gezet en vergeleken.

Wanneer je een onafhankelijke adviseur inschakelt, helpt deze je om de hypotheekverstrekker te selecteren die goed past bij jouw eigen situatie.

Vervolgens wordt er gekeken naar de woonlasten. Als alle keuzes zijn gemaakt, dan berekent zij of hij exact wat je woonlasten worden. Je hebt nu duidelijk wat je betaalt voor je hypotheek, verzekeringen en alle andere kosten.

Vergelijk en bespaar op een hypotheekadviseur.

Wil je het liefst tegen op een betaalbare manier toch kwalitatief sterk hypotheekadvies krijgen? Dan ben je bij VraaghetGuus.nl aan het juiste adres! Bij ons kun je gemakkelijk de offertes van enkele hypotheekadviseurs opvragen en deze vergelijken!

Onze partners op op gebied van hypotheekadvies.

Wat anderen vinden van Guus

Guus helpt graag en daarom wil hij altijd weten wat mensen van zijn hulp vinden.

recensie

Simpel, duidelijk en snel

“Ik adviseer iedereen om gebruik te maken van ‘Vraag het Guus’. Simpel, duidelijk en snel!” Ans van der Putten

recensie

Succesvol geholpen

“Helaas heb ik te maken gehad met een klant die ineens niks meer van zich liet horen en nog twee facturen open had staan. Nog nooit meegemaakt! Maar door middel van deze website bij een fijne partij terecht gekomen die mij succesvol heeft geholpen.” Jack de Krijger

recensie

Snel 4 geschikte offertes

“Ik was op zoek naar een goede geschikte hypotheekadviseur, alleen doordat er zoveel hypotheekadviseurs zijn vond ik dat erg lastig kiezen. Via Guus kon ik snel een aanvraag doen en ontving ik op korte termijn 4 geschikte offertes. Patrick de Vries

Ben jij een vakspecialist?

Guus brengt je eenvoudig in contact met klanten op de zakelijke markt die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij VraaghetGuus.nl en ontvang aantrekkelijke leads en kom direct in contact met nieuwe klanten. 

Vakspecialist