Guus over notarissen.

Vind samen met VraaghetGuus.nl de goedkoopste notaris die perfect bij jou past.

Notaris

Guus over notarissen.

Vind samen met VraaghetGuus.nl de goedkoopste notaris die perfect bij jou past.

Notaris

Kies de notaris die bij jou past.

Wil je samenwonen zonder te trouwen? Wil je je eigen bedrijf beginnen? Heb je hulp nog bij het maken van een testament? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een notaris.

Een notaris kan jou helpen met belangrijke zaken rondom een stichting & bedrijf, huis & hypotheek en personen & familie.

Notarissen vergelijken

Een notaris heeft de nodige kennis over de wetgeving in Nederland. Vandaar dat hij of zijn dan ook essentieel advies kan geven over het starten van een onderneming of helpen met huwelijks voorwaarden opstellen.

Notariële akte rondom stichting en bedrijf

Het kan zo zijn dat je een notaris nodig hebt voor een stichting of bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer je een besloten vennootschap wil starten, je wilt de eigenaar van bepaalde aandelen veranderen of je wilt een stichting opstarten.

Notariële akte rondom familie en personen

Het kan zo zijn dat je een notaris nodig hebt voor familie of personen.  Bijvoorbeeld wanneer je een testament, samenlevingscontract of een verklaring van erfrecht wil laten opstellen.

Notariële akte rondom huis & hypotheek

Tot slot, het kan ook zo zijn dat je een notaris nodig hebt voor huis of hypotheek. Bijvoorbeeld wanneer je een huis wil kopen of en koopovereenkomst wil laten opstellen.

Bij al deze voorbeelden is het van belang dat je goede afspraken maakt en deze onder meer laat tekenen door een notaris.

Vergelijk en bespaar op een notaris!

Wil je het liefst tegen zo laag mogelijke notariskosten geholpen worden? Dan ben je bij Vraag het Guus aan het juiste adres! Bij ons kun je gemakkelijk de offertes van enkele goedkope notarissen opvragen en deze vergelijken!

Onze partner op op gebied van notarissen.

Wat anderen vinden van Guus

Guus helpt graag en daarom wil hij altijd weten wat mensen van zijn hulp vinden.

recensie

Simpel, duidelijk en snel

“Ik adviseer iedereen om gebruik te maken van ‘Vraag het Guus’. Simpel, duidelijk en snel!” Ans van der Putten

recensie

Succesvol geholpen

“Helaas heb ik te maken gehad met een klant die ineens niks meer van zich liet horen en nog twee facturen open had staan. Nog nooit meegemaakt! Maar door middel van deze website bij een fijne partij terecht gekomen die mij succesvol heeft geholpen.” Jack de Krijger

recensie

Snel 4 geschikte offertes

“Ik was op zoek naar een goede geschikte hypotheekadviseur, alleen doordat er zoveel hypotheekadviseurs zijn vond ik dat erg lastig kiezen. Via Guus kon ik snel een aanvraag doen en ontving ik op korte termijn 4 geschikte offertes. Patrick de Vries

Ben jij een vakspecialist?

Guus brengt je eenvoudig in contact met klanten op de zakelijke markt die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij VraaghetGuus.nl en ontvang aantrekkelijke leads en kom direct in contact met nieuwe klanten. 

Vakspecialist