Guus over website hosting

Maatwerk offertes voor de beste hostingpakketten.

Webhosting

Guus over website hosting

Maatwerk offertes voor de beste hostingpakketten.

Webhosting

Wat is webhosting precies?

Webhosting wordt ook wel hosting of website hosting genoemd. Webhosting heb je nodig wanneer je een website wilt beginnen. Om een website te beginnen moet je eerst een domeinnaam registreren. Een domeinnaam is een uniek adres op het internet zodat je website makkelijk te vinden is voor anderen. Aan een domeinnaam koppel je vervolgens webhosting.

Wat heb ik nodig om een website te starten?

Als eerste heb je een domeinnaam nodig. Dat is het webadres waardoor mensen je snel kunnen vinden op het internet. Je kunt bij diverse partijen voordelig en snel je domeinnaam registreren. Zodra je een domeinnaam hebt geregistreerd heb je voor je website een hostingpakket nodig. Met een webhosting pakket huur je rekenkracht en schijfruimte voor je websitebestanden zoals afbeeldingen, pagina’s of e-mail.

Kijk of jouw gewenste domeinnaam nog vrij is.

Een domeinnaam is een unieke naam op internet.  Meestal worden domeinnamen gebruikt voor websites. Nadat je goed hebt nagedacht welke domeinnaam jij wilt voor je website is het wel belangrijk om altijd te checken of de domeinnaam nog vrij is. Wil je weten of een domeinnaam nog vrij is? Doe dan de website check bij een van onze aangesloten partners. In de meeste gevallen wordt er direct een voordelig hostingpakket aan gekoppeld.

Onze partners op op gebied van websites en hosting

Wat anderen vinden van Guus

Guus helpt graag en daarom wil hij altijd weten wat mensen van zijn hulp vinden.

recensie

Simpel, duidelijk en snel

“Ik adviseer iedereen om gebruik te maken van ‘Vraag het Guus’. Simpel, duidelijk en snel!” Ans van der Putten

recensie

Succesvol geholpen

“Helaas heb ik te maken gehad met een klant die ineens niks meer van zich liet horen en nog twee facturen open had staan. Nog nooit meegemaakt! Maar door middel van deze website bij een fijne partij terecht gekomen die mij succesvol heeft geholpen.” Jack de Krijger

recensie

Snel 4 geschikte offertes

“Ik was op zoek naar een goede geschikte hypotheekadviseur, alleen doordat er zoveel hypotheekadviseurs zijn vond ik dat erg lastig kiezen. Via Guus kon ik snel een aanvraag doen en ontving ik op korte termijn 4 geschikte offertes. Patrick de Vries

Ben jij een vakspecialist?

Guus brengt je eenvoudig in contact met klanten op de zakelijke markt die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij VraaghetGuus.nl en ontvang aantrekkelijke leads en kom direct in contact met nieuwe klanten. 

Vakspecialist